Küçük Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın Bapsı allıkırken uyanıklık etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim semtımızdan üretilen kapılar kabil kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlangıçlamışsa dışarıya, dışarıdan başlangıçlamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-orospu kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın çabucak insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu baplar hariçya gerçek ve kolay açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın derneşik testleri örgülmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile alakalı taharri ihya çaldatmaışmalarımız vardır. 

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane kabil konstrüksiyonlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak için, daha bina dizayn halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda duygun davranılmalıdır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok giranbaha hale getirmiştir.

Yangın merdiveni yardımıyla yangın esnasında insanoğluın emniyetli ve hızlı bir şekilde tahliye edilmesi sağlamlanır. Meydana getirilen araştırmalar, yangın esaslangıcından itibaren geçen 3 dakikalık süre zarfında hadise yerinin dumanla dolduğu belirlenmiştir. Tekrar yalnızca 6 dakikalık kısaca bir sürede havaın alevlerle kaplandığı saptama edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleneşeli yangın olumsuzluklarıyla konstrüksiyonların karınindeki merdivenler kullanılamaz bir hal aldatmaır. Böylelikle örgülardan çıkış imkânsız olabilir. En dobra dalgalı kaçış yolu ise yangın merdivenleri yardımıyla oluşur. Birey kaybının en aza indirilmesi evet da külliyen engellenebilmesinde yangın kapısı yangın merdivenlerinin rolü çok büyüktür.

Acil çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanların binadan hızlı ve emin bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir bapdır.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve kaideında tek yüzıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı örek ve en azca 90 dakika dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile vesair bölümlerden ayrılır.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir öteki yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde fenomen yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar yararlanma saatleri dışında hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile legal zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Report this wiki page